iBoardcast - de Nederlandse actiesport video podcastAuthor: Johnny Dertien
20 Jan 2017

iBoardcast - de Nederlandse actiesport video podcast

iboardcast.com is een video podcast over de Nederlandse action sports scene. Elke week gaan wij met de camera op pad om de coolste events, riders, merken en feestjes vast te leggen. Of het nu gaat over skateboarden, snowboarden, wakeboarden, kiteboarden, surfen, BMX of freeski, wij zijn er bij. Host Johnny 13 gaat op zoek naar de mensen die die board en action sports scene op de kaart zetten. Volg hem op zijn tour door Nederland. Alle links en shownotes vind je op de website: www.iboardcast.com

 • Watch

  Longboard Downhill in Houtwal Garage Harederwijk

  Longboarden in de winter, dat gaat meestal niet zo goed. Dus daarom organiseerd Dumpstyle voor de skaters, die wel op hun longboard willen staan, elke maand een downhill sessie in de Houtwal Garage in Harderwijk. Deze garage gaat als een kurkentrekker de grond in en is perfect om een dagje te longboarden.

  All tracks provided on AudioBlocks.com come with the right to use them royalty free for personal or commercial projects. There are absolutely no hidden fees.


 • Posted on 09 Jan 2017

  download
 • Watch

  Iboardcast 2016 Rewind

  2016 is voorbij maar voordat we in volle vaart door gaan met 2017 kijken we eerst nog even terug. In 2016 zijn er meer dam 30 video's gemaakt van verschillden skateboard, snowboard, wakeboard en surf evenementen in Nederland. Het is moeilijk om een favoriete video te kiezen uit de Vans Shop Riot, NK Snowboard en Freeski, Battle of the Slopes, Burnside Railbattle en ga zo maar door.


 • Posted on 02 Jan 2017

  download
 • Watch

  Europa Cup Slopestyle Snowboard - iboardcast:385

  De aftrap van het iboardcast wintersport seizoen vond plaats in Snowworld Landgraaf. Snowboarders vanuit de hele wereld stonden boven aan het funpark om met 3 runs uit te maken wie de beste snowboarder was. 

  Ook de Nederlandse boarders waren naar Landgraaf gekomen. Gaat het hun lukken om een podium plek te veroveren?

  Interviews met Babs Barnhoorn, Casper Wolf, Mees Oostdijk en Laura Goense.

   

  Muziek vanuit de YouTube Audio Library


 • Posted on 13 Nov 2016

  download
 • Watch

  City Battle Skateland Rotterdam - iboardcast:384

  Er zijn genoeg skateboard wedstrijden waar er gezocht wordt naar de beste skateboarder. Naar welke stad heeft nu het beste skateboard team? Tijdens de City Battle in Skateland Skateland stonden er 15 skate teams klaar om dat eens uit te zoeken.

   

   


 • Posted on 13 Nov 2016

  download
 • Watch

  Interview met Sewa Kroetkov, Skateboard Professional

  Toen ik in 2004 aan het filmen was tijdens de Red Bull Get up and Skateboard Tour was er een klein mannetje aan het skaten: Sewa Kroetkov.
  In de jaren die volgden kwam Sewa steeds vaker voorbij en hij skate beter en beter. Na het winnen van de Nederlandse Manny Mania ging het snel met Sewa. In New York won hij de wereld finale en bij de pro's werd hij tweede. Sewa was vast besloten om professional skateboarder te worden.
  Nu in 2016 woont hij in Los Angeles en is hij af en toe terug in Nederland. Wij hadden een afspraak met hem voor een goed interview.

  Muziek: Drive - Otis McDonald. YouTube Music Library.


 • Posted on 04 Nov 2016

  download

Follow Playlisto